loader image

OM OSS

Om Julia

Jag heter Julia Shamoun och är 25 år och startade mitt företag 2019. Jag har haft hund katt häst kanin hamster och lite andra djur under hela mitt liv. Jag gick naturbruk med inriktning djur och häst på gymnasiet.

Jag har inga egna djur i dagsläget så att få arbeta med djur är det bästa jag vet. Jag använder mjuka metoder där jag berömmer istället för att vara hård när ett djur gör fel för att få ett önskat beteende.

Mer om Hunden först

Vi skräddarsyr gärna tjänsterna med er. Vi lägger även ut mycket det vi gör på vår instagramsida samt på hemsidan så att ni kan följa hur våra dagar ser ut.

Kravet är att er hund/hundar trivs bra med andra snälla icke dominanta hundar i mindre grupp. Att er hund kan gå i koppel utan att dra för kung och fosterland, inte göra utfall mot andra hundar eller stå och skälla i 40 minuter efter man passerat någon. ( detta kan trigga resten av gruppen och fungerar inte i allmänhet att arbeta med ) – andra människor som man möter kan också få intrycket att hunden/hundarna är aggressiva och förstår kanske själv inte varför de skäller.